.grecaptcha-badge { visibility: hidden; } Skip to main content

Cursuri de teatru pentru copii în imagini – Acting Lab

Poate vă întrebați ce înseamnă cursurile de teatru pentru copii. Ei bine, fiecare curs are ceva aparte. Deși urmează o anumită structură, există multe elemente de spontaneitate și improvizație.

Încălzirea

La începutul fiecărei întâlniri, prin exerciții, ne încălzim vocea și corpul. Primele minute sunt dedicate încălzirii, pentru că este foarte important să facem trecerea de la spațiul cotidian la spațiul de joc. A avea corpul și vocea pregatite înainte de repetiții este esențial în teatru. Exercițiile de încălzire ne transpun în atmosfera de lucru pe care ne dorim să o creăm.

cursuri de actorie pentru copii

Jocuri încălzire

Exercițiile de dicție – cursuri de teatru pentru copii

După ce ne-am încălzit bine, trecem la exercițiile de dicție. Sub forma unor exerciții distractive, fiecare copil are ocazia să își exerseze și să își îmbunătățească abilitățile de vorbire și să își corecteze pronunția.

Cursuri de teatru pentru copii

Exercitii dictie – cursuri actorie

Jocuri teatrale

Jocurile teatrale ne ajută să ne cunoaștem mai bine, să ne exprimăm mai ușor, să improvizăm. Exersăm, prin joc, concentrarea atenției, memoria, intiuția, capacitatea de observare, lucrul în echipă. Prin intermediul jocurilor teatrale se urmărește dezvoltarea unor abilități specifice, libertatea de exprimare în public, gestionarea emoțiilor, abilitatea de a crea o poveste.

Jocuri teatrale

Lucrul pe text – cursuri de teatru pentru copii

Alegem texte din dramaturgia universală pe care le analizăm. Facem cunoștință cu personaje remarcabile din teatru. Privim acțiunile din alte perspective și abordăm diferite teme de viață.

 

Vă invităm la cursuri de actorie pentru copii într-o atmosferă ludică și primitoare. Primul atelier este gratuit, pentru a oferi ocazia de a participa și de a vedea exact cum se desfășoară cursurile, fără a fi obligat la înscriere după aceea. Daca îți va plăcea, te așteptăm în fiecare săptămână.

 

Un filmuleț de prezentare și detalii legate de ateliere, poți gasi și în articolul despre atelierele de actorie pentru copii sau pe YouTube

Ne poți da follow și like pe Facebook sau pe Instagram.