.grecaptcha-badge { visibility: hidden; } Skip to main content

Din toamnă reluăm seria atelierelor de actorie pentru copii

Începând de duminică, 11 septembrie 2022, ora 13:oo reluam seria atelierelor de actorie dedicate copiilor, Din parfumerie { Copilărie. În fiecare duminică petrecem împreună o oră și jumătate la sediul Asociației Hearth din Strada Parfumului nr. 19.

Beneficiile cursurilor de teatru:

Dezvoltare motrică

Fiecare curs de actorie pentru copii conține exerciții de încălzire, de coordonare motrică, de expresivitate corporală și vocală.

Stimularea creativității

Creativitatea se devoltă încă din primii ani de viață. Multe studii au arătat importanța stimulării creativității în copilărie. Acum se pun bazele personalității, de aceea este important să încurajâm creativitatea și spontaneitatea copiilor cu fiecare ocazie.

Dezvoltarea atenției

Jocurile teatrale sunt menite să mențină atenția concentrată mai mult timp, într-un mod ludic și creativ. Copiii vor fi absorbiți de jocuri și se vor implica din ce în ce mai mult, sporindu-și astfel puterea de concentrare.

Atelierele se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 9 și 13 ani.

Atelierele de teatru pentru copii cuprind exerciții de dicție, de coordonare, jocuri teatrale ce stimulează creativitatea și dezvoltă concentrarea atenției și memoria. Fiecare atelier este structurat astfel: prima jumătate conține exerciții și jocuri teatrale, iar cea de-a doua jumătate se axează asupra textului dramatic.

Tarife: 60 RON/atelier

Vă așteptăm în fiecare duminică, de la ora 13:00 la Casa Kerim 

Str. Parfumului, nr. 19, București- lângă fosta casă de căsătorii a sectorului 3

  •  15 min pe jos de la metrou Unirii
  • 10 min de la Hala Traian
  • autobuz/tramvai 14, 40, 55, 104, 123, 133