.grecaptcha-badge { visibility: hidden; } Skip to main content

Cursuri de actorie pentru adulți

Atelierele de actorie sunt strucurate pe module de două luni, 8 sedințe a câte două ore, un curs o dată pe săptămâna, în fiecare joi, de la ora 19:00.

Primul modul se va axa pe exerciții de cunoaștere, spontaneitate, creativitate, memorie, relaționare. Vom lucra cu emoțiile, le vom descoperi, accepta, recunoaște. Vom lăsa intuiția să ne ghideze, vom depași limite și vom încerca să ne scoatem măștile, pentru a pune altele, ne vom juca și vom experimenta, așa cum se întâmplă în orice laborator, inclusiv în cel de teatru. Treptat, spre finalul modului, vom lua contact cu texte din dramaturgia universală, vom analiza și vom lucra fragmente de texte.

Modulul  următor se va îndrepta spre exerciții de divising. Fiecare participant va veni cu o propunere, astfel încât să apară amprenta fiecăruia. Vom colabora cu un regizor care ne va ghida și ne va ajuta să descoperim cine suntem și cine am putea fi. Mai multe detalii despre devising aici.

Exercițiile de mișcare, dicție, improvizație vor deschide fiecare atelier. Vom încerca mai multe metode de actorie și vom experimenta. Nu există greșeli, există doar încercări.

Pentru aceste ateliere este necesar să aveți costum de mișcare și mintea deschisă.

Tarife ateliere de actorie

Cunoaște-te mai bine!

Înscrie-te pe tine sau pe copilul tău la cursurile de actorie organizate de Acting Lab.

Înscrie-te