.grecaptcha-badge { visibility: hidden; } Skip to main content
Actorie copii

Cursuri de actorie pentru copii.

Beneficiile cursurilor de actorie pentru copii

Care sunt beneficiile unui curs de actorie pentru copii?

Scopul nostru este acela de a ajuta copiii să își dezvolte anumite abilități prin intermediul jocurilor teatrale și să stimuleze creșterea încrederii în propriile forțe.

Iată câteva dintre beneficiile cursurilor de actorie pentru copii:

Dezvoltarea atenției

Încă din primele săptămâni se pot observa progresele ce țin de puterea de observare și concentrarea atenției. Jocurile teatrale sunt menite să mențină atenția concentrată mai mult timp, într-un mod ludic și creativ. Copiii vor fi absorbiți de jocuri și se vor implica din ce în ce mai mult, sporindu-și astfel puterea de concentrare.

Actorie copii

Exerciții teatrale

Stimularea creativității

Creativitatea se devoltă încă din primii ani de viață. Multe studii au arătat importanța stimulării creativității în copilărie. Acum se pun bazele personalității, de aceea este important să încurajâm creativitatea și spontaneitatea copiilor cu fiecare ocazie.

Creșterea încrederii

Pe măsură ce vor învăța jocurile și se vor antrena, săptămână de săptămână, vor începe să aibă mai multă încredere în forțele proprii. Fiecare joc nou, odată asimilat, aduce cu el, o nouă abordare, plină de încredere.

Copiii învață să coopereze

Cele mai multe jocuri teatrale se bazează pe lucrul în echipă, astfel, pentru a duce la bun sfârșit orice sarcina, este necesară cooperarea. Cei mici vor învăța cît este de util să cooperezi și se vor bucura de beneficiile lucrului în echipă.

Cursuri actorie copii

Jocuri de actorie pentru copii

Îi ajută să înțeleagă lumea mai bine

Prin intermediul jocurilor de rol, copiii vor putea să se pună în pielea altei ființe și astfel vor avea ocazia să vadă lucurile și din altă perspectivă.

Dezvoltare motrică

Fiecare curs de actorie pentru copii conține exerciții de încălzire, de coordonare motrică, de expresivitate corporală și vocală.

Pentru înscrieri, ne puteți contacta aici: https://actinglab.ro/contact/

Vă așteptăm la un curs demonstrativ pentru a vă convinge. Primul curs este gratuit și, dacă vă place, vă puteți înscrie ulterior la atelierele nostre de actorie.

Acting Lab – cursuri de actorie – locul unde te poți cunoaște mai bine!

Urmareste-ne pe Facebook https://www.facebook.com/actinglabromania/