.grecaptcha-badge { visibility: hidden; } Skip to main content
Vă așteptăm la atelierele de actorie și dezvoltare personală destinate copiilor și adulților de orice vârstă.
Trebuie să aduceți doar încălțăminte comodă de schimb și să vă lăsați copilul interior să iasă la joacă. Da, ne propunem să ne jucăm, mai ales la început. Vrem să vă cunoaștem și să autocunașteți prin intermediul tehnicilor teatrale.
Facilitatorii sunt Varty Mihail și Eduard Cîrlan, actori și traineri. Cei doi sunt și colegi de scenă, astfel încât vă veți simți ca într-o familie odată ce veți păși în noul nostru sediu din Str. Plantelor nr. 60. Avem un etaj intreg numai al nostru, soluții de dezinfectat și măști… nu doar de teatru.
Varty Mihail – actriţă, absolventă a modulului psihopedagogic din cadrul UNATC, practică în cadrul UNATC Junior, studentă la Masteratul de Pedagogie teatrală (UNATC).
Eduard Cîrlan – actor, absolvent al modulului psihopedagogic din cadrul UNATC, a organizat mai multe ateliere de actorie pentru elevi și studenți.
Modulul pentru copii începe pe 20 octombrie, de la ora 17:30 și durează două luni. Ne vom vedea în fiecare miercuri timp de o oră. Fiecare curs va conține exerciții de mișcare, dicție, memorie, improvizație. La Acting Lab vom incuraja copiii să creeze texte proprii, să fie spontani și liberi. Vom lucra pe texte individuale și vom analiza texte din dramaturgia universala. Totul se va deșfășura într-un cadru prietenos. Vom învăța prin joc cum să abordăm un text, cum să ne controlăm postura, vocea și gesturile.
Modulul pentru adulți începe pe 20 octombrie, la ora 19:00 și durează 3 luni. Ne vom vedea în fiecare săptămână, miercuri de la ora 19:00 și vom sta pănă la ora 21:00. Vă așteptăm cu un ceai cald și multă voie bună. Facem cunoștință, lucrăm împreună timp de două ore și, dacă îți place, te poți înscrie la acest modul, care se bazează mult pe cunoaștere, jocuri și familiarizare cu câteva texte, pentru ca în modulul al doilea să pășim spre dramaturgia contemporană și spre scenă, dar nu oricum, ci prin mult antrenament, mai exact, încă trei luni, căt durează și modulul al doilea. Pentru început povestim despre modulul întâi care începe luna aceasta și la care te poți înscrie prin telefon la nr. 0763 393 639 sau prin e-mail la adresa actinglabromania@gmail.com. Poți să ne suni sau să ne scrii pentru orice detalii legate de aceste ateliere.