.grecaptcha-badge { visibility: hidden; } Skip to main content

Ateliere de actorie pentru copii în fiecare saptămână în sectorul 1, București – Acting Lab.

Vă mulțumim pentru încrederea pe care ne-ați acordat-o anul acesta și pentru că ați fost prezenți la atelierele noastre în această perioadă. Mulțumim că ați respectat regulile actuale și le mulțumim copiilor pentru receptivitatea și pentru bucuria cu care ne-au trecut pragul de fiecare dată.

Ateliere de actorie pentru copii cuprind exerciții de mișcare, dicție, improvizație și multă voie bună!

Ateliere de actorie

Fiecare atelier de actorie debutează cu exercițiile de încălzire fizică și vocală. Sunt exerciții pe care copiii le îndrăgesc și care sunt foarte distractive. După ce ne încălzim bine, facem câteva exerciții de dicție. Anumite exerciții le repetăm la fiecare atelier. Există și exerciții noi, nelucrate încă.

Apoi abordăm câte o temă cu care lucrăm în ziua respectivă. Lucrăm cu emoțiile, spontaneitatea, improvizația, imaginația, atenția, totul sub formă de joc.

Sunt jocuri teatrale pe care cei mici le îndrăgesc deja și pe care le reluăm uneori și jocuri pe care le experimentează pentru prima dată. Astfel putem observa mai ușor anumite abilități și reacții.

Lucrul cu diferite texte din dramaturgia universală le deschide orizonturile artistice și culturale. Copiii au astfel ocazia să cunoască personaje și autori mai puțin studiați în primii ani de școală.

Ateliere de actorie pentru copii

Ateliere actorie pentru copii

Prin jocurile de rol, de improvizație și de imaginație procesul de autocunoaștere este stimulat într-un mod ludic, iar deschiderea participanților este vizibilă prin gradul de implicare. De asemenea, rolul de observator ajută la înțelegerea și acceptarea celor din jur. Fiecare joc are menirea de a dezvolta anumite abilități, de a cunoaște și recunoaște emoții, de a stimula imaginația, atenția și spiritul de echipă.

La finalul atelierului fiecare participant va spune ce i-a plăcut cel mai mult și ce i-a displacut printr-o discuție liberă.

Preview ateliere de actorie pentru copii

În videoclipul de mai jos puteți trage puțin cu ochiul… așa decurge un atelier de actorie pentru copii la Acting Lab.

 

Vă dorim un An Nou fericit!

Vă așteptăm cu bucurie și în 2021!
La mulți ani!
Ateliere de actorie pentru copii – Acting Lab – mai multe detalii aici. 
Social media